Punch Powertrain: organisatieverandering met resultaten op vlak van werksfeer, productie en ziekteverzuim.

Punch Powertrain uit Sint Truiden werkt in zijn productie afdeling met CVT (Continu Verantwoordelijke Teams). Het resultaat van een proces van jaren, mede begeleid door Kessels & Smit, the Learning Company en Koen Morrhey, Talent Manager bij Punch Powertrain. Het proces startte in 2012 vanuit het verlangen dat de mensen van Punchpowertrain “fluitend naar het werk” zouden komen.
Wij hadden de eer om vanuit Kheiron een bijdrage te leveren. Alle operatoren met een coördinerende rol volgden bij Kheiron een workshop met de paarden rond ‘verbindend leiderschap’. Na deze workshop werden zij door Lieve Scheepers van Kessels & Smit verder gecoacht in de vertaling van de opgedane ervaring en inzichten naar de eigen praktijk.
Punch Power Train heeft een leuk en speels filmpje gemaakt over deze prachtige organisatieverandering en de resultaten die het opleverde op vlak van productie, ziekteverzuim en werksfeer. We voelen ons vereerd dat we vanuit Kheiron hier een steentje aan mochten bijdragen. Dank Punch Powertrain, Dank Kessels & Smit