Tine Delorge

(°12.03.1983)

Ik ben altijd al gefascineerd geweest door paarden. Hun imposante kracht gecombineerd met de tedere gevoeligheid die ze aan de dag leggen boeit me enorm.
Ik mocht zelf de intensiteit van het contact met de paarden ervaren en mijn omgang en training met deze dieren bracht me meer inzichten dan eender welke andere ‘klassieke’ training.

Ik ben Handelsingenieur van opleiding en bracht een groot deel van mijn carrière door in de financiële sector. De ervaringen uit deze sector combineer ik met verschillende bijkomende opleidingen: professioneel coach, systemisch coach, insights trainer, NLP-coach.

Philip Van Kelst en Klara Peeters brachten de paarden opnieuw op mijn pad en zij leerden me de grondbeginselen van Natural Horsemanship. Getriggerd door deze manier van werken verdiepte ik me in grondwerk en manieren om paarden in te zetten in de trainingen die ik voor Van Kelst & Co geef rond communicatie, teamdynamica en effectief leiderschap.

Op die manier kan ik het beste van 2 werelden combineren. Dit laat me toe om teams te begeleiden naar duurzame samenwerking, optimale communicatie en een hechte onderlinge verbondenheid.